top of page
Zoeken

Faber Castell Black Edition


Daar zijn ze dan! De Faber Castell Black Edition set van 36 potloden. Faber Castell is echt een van mijn favoriete merken en natuurlijk mocht deze set niet aan de collectie ontbreken. Normaal worden de Faber Castell potloden sets uitgebracht in het bekende blik of een luxere houten doos, maar dit leuke setje is dus alleen te verkrijgen in een kartonnen doosje.

In het doosje zitten 2 laagjes met potloden, netjes op kleur. Daar hou ik van! Allereerst maar eens een kleurenkaart maken. De potloden hebben deze keer geen nummer of naam erop staan zoals we gewend zijn van Faber Castell, dus als je al een kleurenkaart wilt maken dan zul je zelf de potloden moeten nummeren.

De potloden zijn heerlijk zacht, alleen al op wit papier springen de kleuren eruit. Dus laat staan wat het doet op zwart papier. Want daar zijn deze potloden eigenlijk voor ontworpen. De potloden zijn deze keer driehoekig van vorm. Ze zijn wat dunner en liggen anders in de hand als bijvoorbeeld de Polychromos of de Albrecht Dürer. Maar niet vervelend om vast te houden. Het hout is ook zwart geverft en daardoor ziet het er wel wat mooier uit.

De potloden zijn is 3 sets te verkrijgen. 12, 24 en 36. De prijzen voor de 36 liggen rondom de € 17,99 De sets zijn o.a. verkrijgbaar op Your Colour Creations


Veel kleur plezier! ~Chantal van den Dool~

124 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page