top of page
Zoeken

Guang Hui Potloden

In een tijdperk van Ali Express en Wish ontkomen we er niet aan om ook eens een aantal van hun potloden te bestellen en uit te proberen. Er komen vele leuke sets voor leuke prijzen voorbij. Maar eentje trok wel mijn aandacht. Guang Hui potloden. Een set van maar liefst 160 potloden! 160 verschillende kleurtjes!!


Ik hoefde eigenlijk helemaal niet zo lang te wachten voordat ze hier waren aangekomen vanuit Japan. 2 weken en toen waren ze er al. Het eerste wat me opviel was dat het echt veel verschillende kleurtjes waren. En dat de verpakking niet echt ideaal voor gebruik was. Maar goed daar zijn veel verschillende opbergmethodes voor. De potloden zijn dunner dan bijvoorbeeld de Polychromos en de Prismas. Maar liggen niet verkeerd in de hand. Ze geven aardig pigment af. Helemaal niet slecht voor japanse budget potloden.



Ze zijn zeer geschikt voor glad papier, daarop geven ze naar mijn mening en smaak het beste resultaat. Guang Hui potloden zijn te verkrijgen via AliExpress en Wish. De set van 160 potloden ligt rondom de € 25,- ~Chantal van den Dool~

217 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page